Royal Hideaway Corales Villas

Royal Hideaway Corales Villas

kr. 6.049,00

Royal Hideaway Corales Villas er et helt nyt, luksuriøst feriested i Costa Adeje. Her finder du elegante suiter, der er udstyret med alle bekvemmeligheder. Det, der gør dette overnatningssted særligt, er den betagende panoramaudsigt over Atlanterhavet. På dette resort har du ikke mindre end tre udendørs pools at vælge imellem. Vælger du at solbade på en af de komfortable liggestole, eller foretrækker du en forfriskende dukkert i poolen? Sørg for at besøge spaen for ultimativ afslapning og forkæl dig selv med en forfriskende drink i poolbaren. Slut dagen af med en middag på en af à la carte-restauranterne.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700955640052
Kategori:

Beskrivelse

Royal Hideaway Corales Villas er et helt nyt, luksuriøst feriested i Costa Adeje. Her finder du elegante suiter, der er udstyret med alle bekvemmeligheder. Det, der gør dette overnatningssted særligt, er den betagende panoramaudsigt over Atlanterhavet.
På dette resort har du ikke mindre end tre udendørs pools at vælge imellem. Vælger du at solbade på en af de komfortable liggestole, eller foretrækker du en forfriskende dukkert i poolen? Sørg for at besøge spaen for ultimativ afslapning og forkæl dig selv med en forfriskende drink i poolbaren. Slut dagen af med en middag på en af à la carte-restauranterne.

Copyright 2024 - Pilanto Aps