Coral Compostela Beach

Coral Compostela Beach

kr. 4.503,00

Velkommen til Coral Compostela Beach, her er beliggenheden simpelthen perfekt: Kun en kort gåtur til stranden, kan du rulle dit håndklæde ud og nyde solen. For dem, der er på udkig efter hyggelige butikker, forskellige barer og lækre restauranter, er alt inden for gåafstand.Lejlighederne er pæne, rummelige og farverige og er fordelt på flere bygninger. Det lysende midtpunkt er helt sikkert den store, sjovt formet swimmingpool. Hver dag kan du vælge en ny solseng på den store solterrasse, hvor du kan nyde solen i timevis. Der er også en separat børnepool, hvor de små kan plaske rundt. De kan også deltage i sjove aktiviteter i miniklubben og samtidig få nye venner.Vil du gerne slappe endnu mere af? Så sørg for at bestille en beroligende massage og føl dig genfødt, vidunderligt! Hvis du foretrækker noget mere aktivt, er der også mange sportsmuligheder. Der er flere golfbaner og flere vandsportsmuligheder tæt på.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700197603523
Kategori:

Beskrivelse

Velkommen til Coral Compostela Beach, her er beliggenheden simpelthen perfekt: Kun en kort gåtur til stranden, kan du rulle dit håndklæde ud og nyde solen. For dem, der er på udkig efter hyggelige butikker, forskellige barer og lækre restauranter, er alt inden for gåafstand.
Lejlighederne er pæne, rummelige og farverige og er fordelt på flere bygninger. Det lysende midtpunkt er helt sikkert den store, sjovt formet swimmingpool. Hver dag kan du vælge en ny solseng på den store solterrasse, hvor du kan nyde solen i timevis. Der er også en separat børnepool, hvor de små kan plaske rundt. De kan også deltage i sjove aktiviteter i miniklubben og samtidig få nye venner.
Vil du gerne slappe endnu mere af? Så sørg for at bestille en beroligende massage og føl dig genfødt, vidunderligt! Hvis du foretrækker noget mere aktivt, er der også mange sportsmuligheder. Der er flere golfbaner og flere vandsportsmuligheder tæt på.

Copyright 2024 - Pilanto Aps