Lagos de Fañabe Beach Resort – Halvpension

Lagos de Fañabe Beach Resort – Halvpension

kr. 4.800,00

Lagos de Fañabe Beach Resort har en fantastisk beliggenhed: Kun adskilt af den hyggelige promenade ligger Fañabé-stranden næsten for dine fødder her. På denne Selections-ferieadresse vil du virkelig opleve en vidunderlig ferie. Vil du dase hele dagen på en liggestol og spise lækker mad, eller vil du hellere være aktiv og svømme eller træne i fitnesscentret?Lejlighederne på Lagos de Fañabe Beach Resort er rummelige og omgivet af en tropisk have med palmer. To fantastiske flodformede swimmingpools pryder resten af resortet. Hvor er det dejligt at tage en eftermiddagslur på en af solsengene. Mellem solbadningerne kan du gå til poolbaren og få din yndlingscocktail eller en snack.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700956637839
Kategori:

Beskrivelse

Lagos de Fañabe Beach Resort har en fantastisk beliggenhed: Kun adskilt af den hyggelige promenade ligger Fañabé-stranden næsten for dine fødder her. På denne Selections-ferieadresse vil du virkelig opleve en vidunderlig ferie. Vil du dase hele dagen på en liggestol og spise lækker mad, eller vil du hellere være aktiv og svømme eller træne i fitnesscentret?
Lejlighederne på Lagos de Fañabe Beach Resort er rummelige og omgivet af en tropisk have med palmer. To fantastiske flodformede swimmingpools pryder resten af resortet. Hvor er det dejligt at tage en eftermiddagslur på en af solsengene. Mellem solbadningerne kan du gå til poolbaren og få din yndlingscocktail eller en snack.

Copyright 2024 - Pilanto Aps